AIR-PROJECTS’ Diensten

Ontwerp, installatie, inbedrijfstelling, beheer en onderhoud

AIR-PROJECTS is expert in koeltechniek en specialist in inbedrijfstellingen, onderhoud, beheer en service op het gebied van:

• Grote luchtbehandelingssystemen (koud-water, DX, warmtepompen)
• Alle typen airconditioning (alle bekende merken)
• Koelinstallaties en vriesinstallaties
• Drooginstallaties
• Meettechniek en regeltechniek
• Gebouw Beheer Systemen

Technisch beheer en informatie

Het updaten van de installatiegegevens behoort tot de standaard werkzaamheden. Hiervoor maken wij gebruik van hightech apparatuur en informatiesystemen. Informatie-uitwisseling met CAD en verschillende databases behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

AIR-PROJECTS ONTWERPT DUURZAME EN INNOVATIEVE KOELTECHNISCHE OPLOSSINGEN.

Duurzaam en innovatief

AIR-PROJECTS streeft altijd naar het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit. De wensen van onze opdrachtgevers vertalen wij naar economisch-, technisch- en duurzaam verantwoorde oplossingen. Oplossingen die actueel zijn en rekening houden met het milieu en de toekomst. Deze aanpak vereist vakkennis en creativiteit.

Op deze punten voldoen wij aan alle eisen. We zijn goed opgeleid, gemotiveerd en ervaren. Door regelmatige bijscholing en fabrieksinstructies blijft onze vakkennis up-to-date. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en kunnen daar direct op inspelen. Energiebesparende en milieu ontlastende aspecten van de te onderhouden apparatuur staan bij ons hoog in het vaandel.

Samenwerken met AIR-PROJECTS betekent het aangaan van een langdurige, professionele en plezierige relatie.

Crisis

Net als bij de vorige (economische)crisis zal het vaker voor gaan komen dat een koelmachine voor een langere tijd niet gebruikt gaat worden i.v.m. leegstand van het gebouw. Veel vastgoedbeheerders denken dat er geen onderhoud gepleegd hoeft worden op stilstaande installaties.
Voor een groot deel is dit wel waar, filters worden niet vuil en er zal nagenoeg geen slijtage aan bewegende delen optreden.

Echter voor de wet is inspectie op F-gassen wel verplicht, ook een max. testrun behoort daar toe.
Vaak is het goedkoper om de machine af te pompen en te conserveren. Hiermee vervalt de verplichting om tot wel 4 x per jaar voor onderhoud/inspectie langs te komen.

Natuurlijk hebben we er vertrouwen in dat het geheel mee valt. Alleen waren eigenlijk net klaar met het herstellen van de schade van de vorige crisis.
Vandaar dat we graag meedenken.

STEK gecertificeerd

STEK erkend installateur
AIR-PROJECTS is STEK erkend

Als STEK – erkend installateur voldoen wij aan de wettelijke eisen. Uiteraard gebeuren de koeltechnische handelingen conform de EG-verordening 517/2014 Art. 10 + BRL 100 V2.0, de nieuwe F-gassen verordening en de PED richtlijnen.